Saobraćajka na putu Banjaluka - Teslić, jedna osoba poginula

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Apr.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajka na putu Banjaluka - Teslić, jedna osoba poginula

Milovan Topić (53) iz Srpca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Teslić. Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Deniala Šertović naložila je obdukciju nastradalog Milovana Topića (53) iz mjesta Brusnik, opština Srbac, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Borje, saopšteno je iz tužilaštva. Saobraćajna nezgoda dogodila se noćas oko 1.45 časova u mjestu Zeleni Vir, opština Čelinac, kada su se sudarila tri putnička >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << automobila. U saobraćajnoj nesreći učestvovali su "pasat pet" kojim je upravljao nastradali Topić, te "fiat punto" kojeg je vozila Milica Mitraković (33) iz mjesta Bajinci, opština Srbac, i "pasat karavan" kojem je upravljao Dejan Zeljić (25) iz Čelinca, javlja Srna. Teže tjelesne povrede zadobili su vozač "pasata karavan" i suvozač u "pasatu pet" Vesna Topić (42) iz Srpca koji su prevezeni u Univerzitetsku bolnicu Kliničkog centra Banjaluka i zadržani na liječenju. Uviđaj je izvršila dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Šertovićeva, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Čelinac. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje na utvrđivanju tačnog uzroka saobraćajne nesreće.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Vozač pasata nastradao, nekoliko povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2015

BANJALUKA, DOBOJ - Milovan Topić (53) iz Brusnika, kod Srpca, poginuo je u ranim jutarnjim časovima u saobraćajnoj nesreći u mjestu Zeleni Vir na magistralnom putu Banjaluka - Čelinac...Do nesreće je došlo kada su se pod još neutvrđenim okolnostima sudarili Topićev pasat 5, FIAT punto, koji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.