Banjaluka: Poginuo vozač »pasata«

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Poginuo vozač »pasata«

BANJALUKA - Pedesettrogodišnjak iz Srpca čiji su inicijali M.T. poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Teslić.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 1.40 časova u mjestu Predići, opština Čelinac, kada su se sudarila tri automobila, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskoj bolnici - Kliničkog centra u Banjaluci.

Kako ističu iz policije, na ovom dijelu putnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pravca od trenutka nesreće u potpunosti je obustavljen saobraćaj, a vozila se kreću alternativnim pravcem.

U nezgodi su učestvovali putnički automobil "pasat" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.Z. (25) iz Čelinca, "fiat" kojeg je vozio M.M. (33) iz Srpca, te "pasat" kojim je upravljao nastradali M.T.

Teže tjelesne povrede zadobili su vozač "pasata" D.Z, žena u drugom "pasatu" V.T. (42) iz Srpca, dok su lakše povrijeđeni vozač "fijata" i saputnici u ovom vozilu S.M. (63) i N.M. (62) iz Srpca.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Čelinac, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Saobraćajka na putu Banjaluka - Teslić, jedna osoba poginula

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Apr.2015

Milovan Topić (53) iz Srpca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Teslić. Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Deniala Šertović naložila je obdukciju nastradalog Milovana Topića (53) iz mjesta Brusnik, opština Srbac, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.