Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanjin Sefić, osumnjičeni za smrt dve studentkinje u Sarajevu, POBEGAO u Srbiju

Sanjin Sefić, osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće u Sarajevu, u kojoj su živote izgubile dve osobe, pobegao je iz Bosne i Hercegovine.

On je prešao granicu BiH i Srbije jutros u 6:36, te se uputio u nepoznatom pravcu. Granicu je prešao na Ganičnom prelazu Uvac.

Ovu informaciju potvrdio je Mevludin Halilović, načelnik Sektora uniformisane policije MUP Kantona Sarajevo.

Pročitajte još:

Sumnja se da su mu u begu pomogle tri osobe.

Podsećamo, u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći život su izgubile Edita Malkoč (20) iz Bosanske Krupe i Selma Agić (21) iz Bugojna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanjin Sefić pobjegao iz BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2016

SARAJEVO - Sanjin Sefić, osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće u Sarajevu u kojoj su živote izgubile dvije osobe, pobjegao je iz Bosne i Hercegovine...On je prešao granicu BiH i Srbije jutros u 6:36 sati te se uputio u nepoznatom pravcu. Granicu je prešao na Ganičnom prelazu Uvac, prenosi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.