Niš: Stojan Đurić sahranjen pored ćerke

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2012, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Stojan Đurić sahranjen pored ćerke

NIŠ - U prisustvu samo najbliže rodbine, u ponedeljak je na niškom Novom groblju sahranjen i Stojan Đurić (59) iz Niša, koji je pre nedelju dana, 24. jula, u svom stanu na Vizantijskom bulevaru ubio bolesnu ćerku Sanju (35). Stojan je sahranjen pored svoje žrtve, ali i teško mentalno retardirane ćerke, kojoj je posvetio život od kako se razbolela sa samo godinu dana. Ostavio je za sobom oproštajno pismo, u kome je naveo da je razlog za zločin to što ne može više da je gleda kako pati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kako je i najavio, Stojan je presudio sebi hicima iz pištolja, a njegovo telo pronašli su u petak ribolovci na obalama Nišave u blizini zgrade gde je živeo.Nezapamćena porodična tragedija, koja nikoga nije mogla ostaviti ravnodušnim, dobila je svoj epilog u vidu dve humke na Novom groblju. Policija i istražni sudija još uvek nisu zvanično saopštili rezultate obdukcije. Izvesno je da je ona završena u subotu u Zavodu za sudsku medicinu.- Vidljive su bile prostrelne rane na grudima. Međutim, telo je bilo toliko deformisano, jer je bilo nekoliko dana u vodi, da policija nije mogla odmah da se izjasni da je to on, iako mu je pronašla lična dokumenta. Telo je na osnovu garderobe i mladeža na nozi identifikovala supruga Jadranka - kaže izvor blizak istrazi, koji ne ume da objasni zašto policija nije zvanično saopštila rezultate obdukcije iako je čovek već i sahranjen pod tim imenom.Supruga Jadranka, koja je u prvim trenucima posle tragedija izjavila da "Stojan nije ubica već neko ko je njenom čedu prekratio muke", navela je u čitulji da je preminuo 24. jula.- Ostavite je na miru jer je žena potpuno slomljena. Dugogodišnja briga za ćerku ju je potpuno iscrpela, a ovo sada ju je samo dotuklo. Ona je jedini svedok patnje svog supruga i ćerke. Niko za njih nije mario dok su se svaki dan borili da sačuvaju snagu jer su znali da je Sanja bez njih bespomoćna. Stojan je pao u depresiju, izgubio je nadu i to je cela istina. Niko ga ne opravdava, ali mu nije bilo lako kad se odlučio na taj korak sa koga je znao da mu nema povratka - kaže jedna bliska rođaka Đurića.Ipak, na Sanjinoj čitulji, koja je sahranjena 26. jula, kada se još nije znalo za Stojanovu smrt, nema među ožalošćenima i oca.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen kraj ćerke koju je ubio

Izvor: Blic, 31.Jul.2012

Stojan Đurić (59) iz Niša sahranjen je juče na niškom Novom groblju do groba ćerke Sanje (35), koju je u porodičnom stanu na Vizantijskom bulevaru ubio hicima iz pištolja 24. jula. ..Đurić je sahranjen bez opela jer se posle zločina ubio hicem iz pištolja, a njegovo telo je pronađeno tri...

Nastavak na Blic...

Sahranjen kraj ćerke koju je ubio

Izvor: medio.rs, 31.Jul.2012

Stojan Đurić (59) iz Niša sahranjen je juče na niškom Novom groblju do groba ćerke Sanje (35), koju je u porodičnom stanu na Vizantijskom bulevaru ubio hicima iz pištolja 24. jula.

Nastavak na medio.rs...

Sahranjen pored ćerke koju je ubio

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2012

Stojan Đurić (59) iz Niša sahranjen je juče na niškom Novom groblju do groba ćerke Sanje (35), koju je u porodičnom stanu na Vizantijskom bulevaru ubio hicima iz pištolja 24. jula...Đurić je sahranjen bez opela jer se posle zločina koji je počinio nad svojom ćerkom ubio hicem iz pištolja,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.