Izvor: Blic, 11.Avg.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI ŽELE AUTOGRAM I SELFI SA MEGAZVEZDOM Gradonačelnik Sarajeva će dočekati De Nira

Robert de Niro dolazi u Sarajevo, stvarno, glavom i bradom, sutra će u glavnom gradu BiH i na crvenom tepihu 22. Sarajevo Film Festivala.

Festivalska atmosfera već se itekako oseti, a ime megazvezde sedme umetnosti na gradskim ulicama i po kafićima je glavna tema.

Autogram i selfi

Fanovi se raduju i raspituju za detalje boravka De Nira u bh. prestonici. Svi žele znati koliko će boraviti u Sarajevu, gde će odsesti, ručati, hoće li biti prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za autograme i selfije.

U direkciji SFF protokol dolaska megazvezde drži se u strogoj tajnosti. Na pitanje hoće li de Niro, možda, prošetati gradom, odgovaraju da je u protokolu jedino zabeleženo druženje s novinarima u subotu, 13. avgusta, u Narodnom pozorištu.

- Takvih situacija neće biti. On će imati susrete s medijima i to je to – rekla je juče Altijana Marić, portparol SFF.

De Niro će u Sarajevu boraviti u petak i subotu, kako tvrdi dobro obavešten izvor “Dnevnog avaza”. U njegovoj pratnji biće nekoliko osoba, među kojima i agent slavnog glumaca. Kada će posebnim letom sleteti, tehničko osoblje Međunarodnog aerodroma Sarajevo znaće samo dva sata ranije, a kako „Avaz“ saznaje, za njegovo osiguranje pobrinuće se jedna domaća agencija.

Pročitajte još:

Takođe, izvor „Avaza“ tvrdi da će slavnog De Nira u prostorijama Vijećnice ugostiti gradonačelnik Sarajeva, Ivo Komšić.

Ono što je sigurno jeste da će De Niro sutra prošetati crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta, a zatim će mu u kinu „Metalac“ biti uručeno prvo počasno Srce Sarajeva za životno delo.

"Taxi Driver" otvara SFF

De Niro će tako publici predstaviti film „Taxi Driver“, koji će otvoriti ovogodišnji SFF.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.