De Niro stigao u Sarajevo!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Niro stigao u Sarajevo!

U Sarajevu počinje 22. filmski festival čiji je počasni gost legendarni glumac!

Foto: YouTube

U Sarajevu će u petak uveče, paralelnim projekcima filma "Taksista" u Narodnom pozorištu i u Letnjem bioskopu, biti otvoren 22. Sarajevo film festival (SFF).

Publika će će imati priliku da pozdravi slavnog glumca Roberta de Nira, kome će pred, kako se očekuje, 3.000 posetilaca, biti uručeno prvo Počasno Srce Sarajeva za životno delo.

De Niro >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je stigao oko podneva, a prošetaće crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta, pre nego što u bioskopu "Telemach" primi nagradu.

Jedan od najvećih događaja - Sarajevo film festival 22 godinu zaredom otvoriće vrata brojnim postiocima i regionalnim i svetskim zvezdama iz sveta filma.

U Sarajevu su u toku poslednje pripreme, radi se na ulepšavanju gradskog jezgra, a uvode se nove autobuske linije i privremeni noćni polasci.

Devet dana, sedam lokacija sa 20.000 mesta, 222 filma iz više od 60 zemalja sveta, te brojne zvezde među kojima oskarovac Robert De Niro dovoljni su razlozi da narednih dana Sarajevo bude u fokusu svetske javnosti.

Festival će trajati do 20. avgusta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Purivatra uoči otvaranja SSF-a: Vodili smo računa da svako pronađe nešto za sebe

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2016

SARAJEVO- Jedan od najvećih i najuticajnijih festivala u jugoistočnoj Evropi, Sarajevo film festival (SFF), počinje večeras projekcijom filma "Taksist", a projekciji će prisustvovati i slavni holivudski glumac Robert de Niro, kojem će tom prilikom biti uručeno prvo počasno "Srce Sarajeva" za...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.