SUDBINA ILI…  Sandići kod Prnjavora umiru u 44. godini života

Izvor: Blic, 16.Jun.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDBINA ILI…  Sandići kod Prnjavora umiru u 44. godini života

Da život piše romane i bajke mnogi su imali priliku da se uvere. Ali koliko je život misterija najbolje zna porodica Sandić, čija su tri člana preminula u 44. godini života, dok su dva člana imali srčani zastoj, takođe u 44. godini.

Premda su ih sekunde delile od smrti, uspeli su preživeti.

U porodičnoj kući Sandić u Donjim Galjipovcima nadomak Prnjavora, penzionerske dane provodi Nada Dinić rođena Sandić. Iz jedne obične porodice, dolazi neobična i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nesvakidašnja priča, prenosi prnjavor.info.

Po dobru ne pamte broj 44

Za broj 13 kažu da nije sretan, međutim porodica Sandić po dobru ne pamti broj 44.

Kada je Branko Sandić 1962. iznenada preminuo u 44. godini života, niko tada nije ni slutio da će i njegova deca životni viek završavati u 44. godini.

- Naš otac Branko je iznenada preminuo u 44. godini. Ista sudbina zadesila je i mog brata Živojina koji je u Austriji 1988. umro u 44. godini života. Od iznenadne smrti brata nismo se ni oporavili, a 1993. nas je napustila i sestra Vera, pogađate, i ona je imala 44 godine. Pomenuta godina zamalo da bude fatalna i za mene i moju drugu sestru Mirjanu. Ja sam 1996. u Salzburgu u svojoj 44. godini, imala srčani zastoj, te sam osam dana bila u komi. Ugrađen mi je aparat sa kojim živim do danas – priča Nada.

Njena sestra Mirjana je isti problem imala 2000. godine. Činjenica da je radila u bolnici, i da joj se to desilo na radnom mestu, dovela je do brze lekarske intervencije, usled koje joj je spašen život.

Nada se plaši za sina, traži pomoć da razjasni misteriju “44 godine”

Uprkos istraživanjima, medicina nije uspela otkriti uzrok zašto se ovo dešava. Priča je čak došla i do nemačkog doktora Šnela, koji je studirao u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ni on nije uspeo dati logično objašnjenje. Svesna rizika, Nada posebno strahuje za 33-godišnjeg sina jedinca Radomira, koji živi u Austriji.

“Zbog naše prošlosti, živim u strahu da ista sudbina ne zadesi i mog sina Radomira. Kad su čuli šta se sve izdešavalo u našoj porodici, Radomira su oslobodili nekih obaveza, i zabranilu mu izlaganje fizičkim naporima. Ipak živim u strahu, tim više što nikad niko nije uspieo da razjasni misteriju “44. godine” koja prati našu porodicu”, rekla je Nada.

S obzirom da medicina još uvek nije uspela objasniti šta se to dešava sa porodicom Sandić u 44. godini života, Nada u strahu za sinom, ne želi odustati. Želja joj je da nađe nekog ko će moći objasniti šta se to zaista dešava.

Pitanje je samo da li uopšte postoji neko, ko može objasniti, neobjašnjivo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SUDBINA ILI… Sandici kod Prnjavora umiru u 44. godini zivota

Izvor: medio.rs, 16.Jun.2016

Da život piše romane i bajke mnogi su imali priliku da se uvere. Ali koliko je život misterija najbolje zna porodica Sandić, čija su tri člana preminula u 44. godini života, dok su dva člana imali srčani zastoj, takođe u 44. godini.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.