SNSD predstavio kandidatsku listu za lokalne izbore u Banjaluci

Izvor: Blic, 18.Jul.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNSD predstavio kandidatsku listu za lokalne izbore u Banjaluci

Na Konvenciji Gradskog odbora SNSD Banjaluka večeras je predstavljena odbornička lista kandidata za predstojeće lokalne izbore.

Ovom prilikom je istaknuto da je kandidat SNSD za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić, dok je nosilac izborne liste, Srđan Amidžić.

Predsednik SNSD, Milorad Dodik, je ovom prilikom rekao je da je Igor Radojičić najbolji izbor ove stranke za gradonačelnika Banjaluke.

Dodik je poručio da je ponosan na ovu kandidaturu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te istakao da SNSD u potpunosti stoji iza nje i liste kandidata za odbornike.

- Uveren sam da imamo kapacitete i da Banjalučani prepoznaju sve ono dobro što smo učinili i uradili, ali svesni smo i onoga što smo učinili loše i želimo to da popravimo - rekao je Dodik.

Radojičić je istakao da je večerašnja konvencija Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci prilika da ova stranka predstavi svoje kandidate na predstojećim lokalnim izborima, te program i plan za razvoj Banjaluke u narednom periodu.

- Govorićemo o tome kako vidimo ovaj grad ne samo u jednom, nego u više mandatnih perioda, jer želimo da govorimo o koncepciji i rešavanju problema, a ne o prljavim i ružnim podmetanjima-  poručio je Radojičić.

Na kandidatskoj listi SNSD se nalazi ukupno 35 imena, a u SNSD su istakli da očekuju da će na izbrima dobiti skupštinsku većinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.