Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Gradski odbor SNSD-a predstavio kandidatsku listu (FOTO)

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka predstavio je kandidatsku listu za predstojeće izbore. Listu predvodi Srđan Amidžić, narodni poslanik, a na listi su još 34 imena iz raznih sfera društvenog, političkog, kulturnog života Banjaluke.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Igor Radojičić poručio je da je cilj uredniji, otvoreniji, bolji grad za sve građane.

Predstavljanju liste prisustvovao je i predsjednik SNSD-a i Republike Srpske Milorad Dodik koji je poručio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << SNSD čvrsto stoji iza Radojičića i da su sigurni da je on najbolji izbor.

„Imali smo priliku da u prethodnom periodu damo obilježje ovom gradu. Iza nas su veliki projekti, a mnogi tek predstoje. Ipak pored projekata Banjaluka je ostala finansijski, ekonomski i kulturni centar. Banjaluka je postala grad u kojem se kreira i odlučuje o politici u regionalnim okvirima. Ovaj grad ne može da bude mali i zato ne mogu da ga vode mali i slabi. Zato je Igor pravi izbor“, poručio je Dodik.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SNSD predstavio kandidatsku listu za lokalne izbore

Izvor: Blic, 18.Jul.2016

Na Konvenciji Gradskog odbora SNSD Banjaluka večeras je predstavljena odbornička lista kandidata za predstojeće lokalne izbore...Ovom prilikom je istaknuto da je kandidat SNSD za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić, dok je nosilac izborne liste, Srđan Amidžić...Na kandidatskoj listi nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.