Izvor: Blic, 27.Jan.2020, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić: Međunarodna organizacija PRESTAJE da finansira policiju Srpske na granici

Ministar bezbednosti u Savetu ministara Fahrudin Radončić potvrdio je Srni da Međunarodna organizacija za migracije (IOM) od petka, 31. januara, neće više finansirati angažovanje 72 policajca MUP-a Republike Srpske angažovana kao ispomoć u nadzoru granice, te istakao da će do pronalaženja rešenja Granična policija nastojati da nadoknadi broj policajaca na granicama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od kraja januara IOM prestaje da finansira angažman policije RS na kontroli granice

Izvor: Danas, 28.Jan.2020, 17:03

Međunarodna organizacija za migracije (IOM) od petka, 31. januara, neće više finansirati angažovanje pripadnika MUP-a Republike Srpske kao ispomoć Graničnoj policiji BiH u nadzoru granice sa Srbijom i Crnom Gorom, kako bi se sprečili nelagalni ulasci migranata u BiH.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.