RS: Snimak u kom navodno premijerka govori o kupovini poslanika!

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RS: Snimak u kom navodno premijerka govori o kupovini poslanika!

Portal klix.ba tvrdi da je došao u posed snimka u kom premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović govori o kupovini poslanika. Dva suprotstavljena bloka u RS, SNSD i stranke okupljene oko njega te Savez za promjene, još uvek nastoje da formiraju većinu u Narodnoj skupštini RS, gde je situacija još neizvesna. Nije tajna da se do većine pokušava doći političkom kupovinom poslanika, što, kako navodi ovaj portal, potvrđuje i ovaj snimak. Na audio snimku koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << portal klix.ba i za koji se ne zna kada je nastao čuje se ženski glas u razgovoru sa Cvijanovićevom. Stopostotnu autentičnost snimka, nije moguće utvrditi u ovom momentu, ali prema onome što se čuje, tvrdi klix.ba, radi se o glasu premijerke RS. Na početku snimka Cvijanović drugoj osobi govori da se ne sekira, a ova joj uzvraća da su to "sigurno ona dva papka". "Pa jeste, iz Šukalove stranke (Adam Šukalo, predsednik Stranke Napredna Srpska), ali zato smo mi kupili drugu dvojicu, pa ću videti jesmo li ih kvalitetno kupili, ako oni izdaju da imamo drugu dvojicu. Eto, hajd sad...", čuje se kako prenosi klix.ba, da Cvijanović govori na snimku. S druge strane čuje se druga osoba kako traži savet: "Ja sam te htela pitati možemo li mi isforsirati ovu priču da idemo..., već smo vrbovali Miloša Kovačevića da krene sa ovom pričom bosanski/bošnjački jezik", kaže druga osoba sa snimka. Cvijanović odgovara: "Neka ide naravno, ko mu brani. To je do akademske zajednice da to priča, da objašnjava i da se napravi emisija... da nešto", navodi klix.ba.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanović: Montirani audio materijal sa jasnim političkim ciljem

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2014

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je audio materijal na kome navodno govori o "kupovini" poslanika montiran i da predstavlja najobičniju spekulaciju sa jasnim političkim ciljem..."Nema potrebe da to posebno komentarišem, jer nadležne službe već...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.