Izvor: Blic, 22.Nov.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REVIZIJA U INSTITUCIJAMA U javnom sektoru FBiH 74 osobe zaposlene s lažnim diplomama

Federalna vlada se upoznala sa informacijom o reviziji diploma zaposlenih u federalnim institucijama i telima, federalnim organima uprave i upravnim organizacijama, javnim preduzećima i javnim ustanovama čiji je osnivač Federacija BiH, te privrednim društvima u većinskom vlasništvu Federacije BiH.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U institucijama Bosne i Hercegovine 74 falsifikovane diplome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019

Revizija diploma, koja još nije do kraja sprovedena, pokazala je da 74 osobe nemaju verodostojne diplome a zaposleni su u institucijama, čiji je osnivač Vlada Federacije BiH...Institucije, tela, organi uprave I upravne organizacije, javna preduzeća I ustanove, gde proces revizije nije završen zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.