Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se vozić u zabavnom parku, dve osobe povređene

Dve osobe su povređene nakon što se prevrnuo vozić u zabavnom parku na Sarajevo Holidej Marketu, potvrđeno je u MUP Kantona Sarajevo.

U MUP kažu da policija obezbeđuje mjesto događaja, a nakon uviđaja biće poznato više detalja.

Na mestu događaja su i ekipe Hitne pomoći.

U sarajevskom naselju Marijin Dvor, u parku Hastahana, pre nekoliko dana otvoren je Sarajevo Holidej Market u okviru kojeg se nalazi i popularni vozić namenjen za sve uzraste.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sarajevo: Prevrnuo se vozić, ima povređenih

Izvor: Mondo, 16.Dec.2017

U zabavnom parku na Sarajevo Holidej Marketu prevrnuo se vozić, a dve osobe su povređene, saopštio je MUP Kantona Sarajevo...Foto: Anadolija/ Elman Omić..U MUP-u kažu da policija obezbeđuje mesto događaja, a nakon uviđaja biće poznato više detalja...Na licu mesta su i ekipe Hitne pomoći...U...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.