Preporuka: Zbog opasnosti od terorizma ne putovati u Tunis

Izvor: Cafe.ba, 29.Jul.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preporuka: Zbog opasnosti od terorizma ne putovati u Tunis

BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije pozvalo je ponovo državljane Srbije da ne putuju u Tunis, zbog veoma nestabilne bezbjednosne situacije i potencijalne opasnosti od novih terorističkih napada.

U slučaju daljeg pogoršanja bezbjednosne situacije, turisti koji borave u Tunisu moraju biti spremni da u najkraćem roku napuste ovu zemlju, upozorili su iz ovog ministarstva.

Državljanima Srbije koji se već nalaze u Tunisu sugeriše se da, radi lične bezbjednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << maksimalno pojačaju mjere opreza, poštuju uslove vanrednog stanja i da izbjegavaju mjesta masovnih okupljanja, kretanje izvan hotela i putovanja po zemlji u individualnoj režiji.

Dodaje se da državljani Srbije u Tunisu treba, ukoliko to već nisu učinili, da prijave adrese i kontakt telefone ambasadi Srbije u Tunisu kako bi im se, u slučaju daljeg pogoršanja bezbjednosne situacije, mogla pružiti hitna konzularna pomoć i zaštita.

Adresa Ambasade Srbije u Tunisu je: 4, Rue de Liberia, 1002 Tunis-Belvedere, telefoni: + 21671 / 780-624, + 21671/794-626, + 21671/783-057, i-mejl: amb.serbia@gnet.tn.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.