Savet građanima da ne idu u Tunis

Izvor: Akter, 29.Jul.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet građanima da ne idu u Tunis

Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je danas srpske državljane da ne putuju u Tunis zbog "veoma nestabilne bezbednosne situacije i potencijalne opasnosti od novih terorističkih napada" u toj zemlji

Ministarstvo je savetovalo građanima koji se nalaze u Tunisu da maksimalno pojačaju mere opreza, poštuju uslove vanrednog stanja i izbegavaju mesta masovnih okupljanja, kretanje izvan hotela i putovanja po zemlji u individualnim aranžmanima.

"U slučaju daljeg pogoršanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << bezbednosne situacije, turisti koji borave u Tunisu moraju biti spremni da u najkraćem roku napuste Tunis", navodi se u saopštenju.

Državljani Srbije u Tunisu treba, ako to već nisu učinili, da prijave adrese i kontakt telefone ambasadi Srbije, kako bi im se, u slučaju daljeg pogoršanja bezbednosne situacije, mogla pružiti hitna konzularna pomoć i zaštita.

Telefoni ambasade u Tunisu su 216-71-780-624, 216-71-794-626 i 216-71-783-057, adresa 4, Rue de Liberia, 1002 Tunis-Belvedere, a imej amb.serbia@gnet.tn.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Preporuka: Zbog opasnosti od terorizma ne putovati u Tunis

Izvor: Cafe.ba, 29.Jul.2015

BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije pozvalo je ponovo državljane Srbije da ne putuju u Tunis, zbog veoma nestabilne bezbjednosne situacije i potencijalne opasnosti od novih terorističkih napada...U slučaju daljeg pogoršanja bezbjednosne situacije, turisti koji borave u Tunisu moraju biti...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.