Policija zaplijenila pet kilograma kanabisa

Izvor: Cafe.ba, 11.Sep.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplijenila pet kilograma kanabisa

Niška policija uhapsila je dve osobe iz Svrljiga kod kojih je otkrila oko pet kilograma biljne supstance nalik na kanbis sativa i osumnjičenima je određena mjera zadržavanja do 48 sati, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

Sumnja se da je A.Lj.(26) držao tri kartonske kutije i jednu kutiju sa tom biljnom supstancom težine 2,6 kilograma, dok je kod A.B.(26) pronađena biljna supstanca kanabis sativa težine 2,6 kilograma, navode iz policije.

U stanu osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << A.Lj. pronađeno je još oko 90 grama biljne supstance za koju se sumnja da je marihuana, napominju iz policije.

Sumnja se se da su dvojica osumnjičenih udružili i da su preprodavali marihuanu, navode iz policije.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično djelo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dodaju iz policije.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uhapšeni sa pet kilograma kanabisa

Izvor: Blic, 11.Sep.2014

Niška policija uhapsila je dve osobe iz Svrljiga kod kojih je otkrila oko pet kilograma biljne supstance nalik na kanbis sativa i osumnjičenima je odredjena mera zadržavanja do 48 sati, saopšteno je danas iz Policijske uprave...Sumnja se da je A.Lj.(26) držao tri kartonske kutije i jednu kutiju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.