Piling za tijelo od latica ruže i kokosa

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Mar.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piling za tijelo od latica ruže i kokosa

Stiglo nam je proljeće i priroda se polako budi, a to znači da je cvijeće svuda oko nas. Krenite danas do pijace ili cvjećare i nabavite nekoliko ruža za ovaj odličan uradi sama projekat. Ako želite da očistite svoju koži i skinete sa nje odumrle ćelije, piling je idealan za vas. Najlakše je da odete i kupite ga, ali je mnogo bolje da se malo pomučite i same ga napravite. Za ovaj piling vam nije potrebno puno sastojaka i vremena, i svakako je vrijedan truda. Od sastojaka vam je potrebno: - >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Smeđi šećer - Kokosovo ulje - Ulje šipka - Latice sa jedne ruže Postupak izrade: Ovaj piling je veoma lako napraviti. Na samom početku, izaberite činiju u kojoj ćete miješati sastojke. U nju dodajte kašiku kokosovog ulja i kafenu kašičicu šipokovog ulja. Šipkovo ulje je veoma dobro za našu kožu jer sadrži antioksidanse i vitamine koji usporavaju proces starenja i proizvodnju kolagena, a kombinacija ovog i ulja kokosa prelijepo miriše. Zatim, smjesi dodajte latice sa jedne ruže i sve dobro promiješajte. Svemu ovome dodajte u šolju smeđeg šećera, još jednom sve dobro izmiješajte i to je to, napravile ste svoj piling koji divno miriše. Savjet: Prespite piling u staklenu teglu i čuvajte ga u frižideru kako bi sto duže trajao. {youtube}bLoe38nfOyg{/youtube} (Ljepota&zdravlje/ Life content)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Uradi sama: Piling za telo od latica ruže i kokosa

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Apr.2015, 11:11

Stiglo nam je proleće i priroda se polako budi, a to znači da je cveće svuda oko nas. Krenite danas do pijace ili cvećare i nabavite nekoliko ruža za ovaj odličan uradi sama projekat. Ako želite da očistite svoju koži i skinete sa nje odumrle ćelije, piling je idealan za vas. Najlakše je da...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.