Pao u potok i smrznuo se u vodi

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jan.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao u potok i smrznuo se u vodi

Milorad Ćelić četvrta je žrtva hladne zime u Bosni i Hercegovini. On se, prema riječima dežurnog u CJB-u Doboj, smrznuo u vodi, kada je, pod uticajem alkohola, pao u manji potok u selu Mladikovina, opština Teslić. U nemogućnosti da se izvuče iz potoka, Ćelić se smrznuo u hladnoj vodi i preminuo. Na tijelu nastradalog pronađene su lakše povrede, nastale u pokušaju da se spasi, prenose mediji u BiH. Prilikom spoljašnjeg pregleda tijela, ljekar mrtvozornik utvrdio je više preloma >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << kostiju za koje se pretpostavlja da su nastale od posljedica pada. Miloradovo tijelo pronađeno je juče u 9.25 časova i nakon uviđaja predato je porodici. Ćelić je živio sam, a zadnji put rođaci su ga vidjeli 31. decembra.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

U Doboju čovek preminuo od posledica smrzavanja

Izvor: Blic, 04.Jan.2015

Milorad Ć. (47) preminuo je od posljedica smrzavanja, a njegovo tijelo pronađeno je u potoku u mestu Mladikovina, opština Teslić, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj...Prilikom spoljašnjeg pregleda tela, ljekar mrtvozornik utvrdio je više preloma kostiju za koje se pretpostavlja da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.