Upao u potok i smrznuo se

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upao u potok i smrznuo se

DOBOJ - Milorad Ćelić (46) je četvrta žrtva hladne i teške zime u Bosni i Hercegovini.

On se, prema riječima dežurnog u Operativnom centru CJB Doboj, smrznuo u vodi, kada je, pod dejstvom alkohola, pao u manji potok u selu Mladikovina kod Teslića.

U nemogućnosti da se izvuče iz potoka, Ćelić se smrznuo u hladnoj vodi i preminuo.

Ljekar mrtvozornik je na licu mjesta konstatovao zadesnu smrt.

Na tijelu nastradalog pronađeni su lakše povrede nastale od pokušaja da se Ćelić spasi, pa je tijelo nakon uviđaja predano porodici, prenosi Dnevni avaz.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pao u potok i smrznuo se u vodi

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jan.2015

Milorad Ćelić četvrta je žrtva hladne zime u Bosni i Hercegovini. On se, prema riječima dežurnog u CJB-u Doboj, smrznuo u vodi, kada je, pod uticajem alkohola, pao u manji potok u selu Mladikovina, opština Teslić. U nemogućnosti da se izvuče iz potoka, Ćelić se smrznuo u hladnoj vodi i preminuo....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.