Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno takmičenje u sportskom plesu "Banjaluka open"

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović otvorila je večeras međunarodno takmičenje u sportskom plesu "Banjaluka open", prenijele su agencije. Na takmičenju u latinoameričkim i klasičnim plesovima učestvuje oko 200 plesnih parova iz dvadesetak evropskih zemalja. Tešanovićeva je naglasila da ovakve manifestacije treba razvijati, jer ima sve više zaljubljenika u ples. Takmičenje se odvija u kategorijama pioniri jedan i dva, juniori, mladi i seniori. Organizator 10. takmičenja je Plesni klub "Gema" iz Banjaluke. (Agencije) Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/banjaluka/otvoreno-takmicenje-u-sportskom-plesu-banjaluka-open.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za 21. april 2013. godine

Izvor: Capital.ba, 21.Apr.2013, 07:00

LAKTAŠI – U 20.00 časova ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović prisustvovaće finalnoj utakmici Evropskog prvenstva u odbojci za kadete. /Sportska dvorana/   BIJELJINA – U 12.00 ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.