Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetili bijeljinsku „Šećeranu” za 1,87 miliona KM

Uprava Kriminalističke policije MUP RS podnela je izveštaj protiv tri osobe zbog sumnje da su oštetili Akcionarsko društvo „Fabrika šećera Bijeljina“ za skoro 1,9 miliona maraka.

Izveštaj tužilaštvu podnesen je protiv Lj.M. (69), M.K. (67) i B.M. (39).

Oni se sumnjiče da su kao odgovorna lica različitim finansijkim malverzacijama pribavili protivpravnu korist za preduzeće iz Banjaluke i na taj način oštetili “Šećeranu” za 1,87 miliona maraka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oštetili bijeljinsku „Šećeranu” za 753.000 KM

Izvor: Blic, 24.Jan.2018

Uprava Kriminalističke policije MUP RS podnela je izveštaj protiv tri osobe zbog sumnje da su oštetili Akcionarsko društvo „Fabrika šećera Bijeljina“ za 753.000 maraka...Izveštaj tužilaštvu podnesen je protiv Lj.M. (69), M.K. (67) i B.M. (39)...Oni se sumnjiče da su kao odgovorna lica različitim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.