Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetili bijeljinsku „Šećeranu” za 753.000 KM

Uprava Kriminalističke policije MUP RS podnela je izveštaj protiv tri osobe zbog sumnje da su oštetili Akcionarsko društvo „Fabrika šećera Bijeljina“ za 753.000 maraka.

Izveštaj tužilaštvu podnesen je protiv Lj.M. (69), M.K. (67) i B.M. (39).

Oni se sumnjiče da su kao odgovorna lica različitim finansijkim malverzacijama pribavili protivpravnu korist za preduzeće iz Banjaluke i na taj način oštetili “Šećeranu”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP podnio izvještaj tužilaštvu zbog zloupotreba u „Šećerani“

Izvor: Capital.ba, 24.Jan.2018

BANJALUKA – Pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina izvještaj protiv tri lica za počinjena krivična djela na štetu Fabrike šećera Bijeljina u iznosu od 753.251 KM, saopšteno je iz MUP-a. Tri...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.