Izvor: Blic, 04.Dec.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NIJE CRTANI FILM, A NI NADREALISTI Sednica Opštinskog saveta u Zavidovićima hit na Internetu

Konstitutivna sednica Opštinskog veća u Zavidovićima postala je predmet podsmeha na društvenim mrežama.

Koliko su građani BiH ogorčeni ponašanjem političara prikazuje i ovaj montirani video sa sednice u Zavidovićima na društvenoj mreži "youtube".

Sednicom je predsedavao najstariji odbornik novog saziva, Azem Horozović, do izbora novog Predsedavajućeg, prenosi tuzlanski.ba.

Redžo Seferović izabran je za predsedavajućeg Opštinskog veća. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Sednica nikako ne bi mogla da počne a ni da završi završiti bez opštinske službenice koja je sve vreme, više od sva sata, sedila pored Horozovića i Seferovića te im govorila kako da vode sednicu. Seferović je, inače, na poziciju vođenja općinskim većem došao voljom kluba SDA u OV Zavidovići.

Najzanimljiviji deo počinje nakon sat vremena sednice kada predsedavanje većem preuzima Seferović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO NIJE CRTANI FILM, A NI NADREALISTI Sednica Opštinskog veća u Zavidovićima hit na Internetu

Izvor: Blic, 04.Dec.2016

Konstitutivna sednica Opštinskog veća u Zavidovićima postala je predmet podsmeha na društvenim mrežama...Koliko su građani BiH ogorčeni ponašanjem političara prikazuje i ovaj montirani video sa sednice u Zavidovićima na društvenoj mreži "jutjub"...Sednicom je predsedavao najstariji odbornik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.