Izvor: Blic, 22.Jan.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTMICA U FOČI Tri mladića uhapšena, maltretirali i povredili 19-godišnjaka

Fočanska policija uhapsila je osobe čiji su inicijali V.N. /24/, M.G. /22/ i D.M. /22/ zbog nasilničkog ponašanja i protivpravnog lišavanja slobode devetnaestogodišnjeg M.B, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

M.B. je prijavio ove tri osobe da su ga protiv njegove volje uveli u putnički automobil, kojim je upravljao D.M. i da su se prema njemu nasilno ponašali, maltretirali ga i naneli mu telesne povrede.

Ovo krivično delo se dogodilo u noći 20. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u vremenu od 1.30 do 3.30.

Policija je brzim i efikasnim radom na terenu pronašla i lišila slobode osumnjičene, nakon čega ih je ispitala.

U saopštenju se navodi da policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem operativnih i istražnih radnji, te da su osumnjičeni, nakon završenog ispitivanja, pušteni iz službenih prostorija.

Nakon kompletiranja predmeta protiv ove tri osobe biće podnesen izveštaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trojica Fočaka ugurala mladića u auto i maltretirali ga

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018

FOČA - Policija u Foči uhapsila je tri osobe V.N. (24), M.G. (22) i D.M. (22) zbog sumnje da su Fočaka M.B. nasilo ugurali u automobil kojim je upravljao D.M., te da su ga maltretirali i nanijeli mu tjelesne povrede...Sve se odigralo prethodnog vikenda, u noći između petka i subote, a osumnjičeni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.