Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica Fočaka ugurala mladića u auto i maltretirali ga

FOČA - Policija u Foči uhapsila je tri osobe V.N. (24), M.G. (22) i D.M. (22) zbog sumnje da su Fočaka M.B. nasilo ugurali u automobil kojim je upravljao D.M., te da su ga maltretirali i nanijeli mu tjelesne povrede.

Sve se odigralo prethodnog vikenda, u noći između petka i subote, a osumnjičeni su ubro nakon prijave M.B. uhapšeni, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

O događaju je obavješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji se usmeno saglasio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje u cilju identifikovanja i dokazivanja krivičnog djela Nasilničko ponašanje i Protivpravno lišenje slobode.

Policijski  službenici nastavljaju sa preduzimanjem operativnih i istražnih radnji, a osumnjičeni su , nakon završenog ispitivanja, u zakonskom roku, otpušteni iz službenih prostorija. Nakon kompletiranja predmeta protiv  tri navdena lica biće podnesen odgovarajući izvještaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

UŽAS U FOČI: Žrtvu oteli pa tukli dva sata

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2018

Trojica Fočaka uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda mladiću M. B. (18) NIKOLA Vasiljević (24), Goran Miletić (22) i Momčilo Danilović (22), svi iz Foče, uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli sugrađanina M. B. (18), koga su oteli i na silu ugurali u automobil,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.