OPREZ ZA VOLANOM Magla smanjuje vidljivost, odroni na kolovozu

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ ZA VOLANOM Magla smanjuje vidljivost, odroni na kolovozu

Magla jutros smanjuje vidljivost na putevima uz rečne tokove, posebno u dolinama reka Save, Bosne i Lašve, na auto-putu Zenica jug-Tarčin, na magistralnom putu Konjic-Jablanica kao i na pojedinim delovima Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozačima se skreće pažnju i na učestale odrone, te savetuje da na svim putnim pravcima vožnju prilagode uslovima i stanju na putu.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta. Zbog radova na hrvatskoj strani sužen je kolovoz na graničnom prelazu Stara Gradiška-Gradiška, tako da se na ovom prelazu mogu očekivati duža zadržavanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.