Izvor: Blic, 12.Dec.2017, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLUJNI JUGO PRAVI HAOS Otežano kretanje u većini delova BiH, vanredno stanje na putu Kneževo - Banjaluka

Zbog jakih udara vetra na snazi je vanredno stanje na regionalnom putu R-414  Kneževo -Banja Luka, pa se na ovoj deonici ne preporučuje kretanje, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza BiH.

- Jaki udari vetra beleže se i na ostalim putevima u BiH, a posebno na deonicama u planinskim predelima. Vozače upozoravamo na mogućnost urušavanja stabala, kao i na učestale odrone zemlje ili kamenja na kolovoz. Na putnom pravcu Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje vidljivost je smanjena zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << magle. Savetujemo maksimalno opreznu vožnju i podsećamo da je posedovanje zimske opreme zakonski obavezno – navode iz BIHAMAC.

Zbog sanacionih radova na autoputu A-1 Sarajevo sever-Sarajevo zapad na ulazu u tunel Oštrik, saobraćaj je preusmeren iz vozne u preticajnu traku. Mole se vozači da na ovoj deonici voze smanjenom brzinom i da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju.

Na magistralnom putu M-14.1 Brčko-Lončari obustavljen je saobraćaj zbog izgradnje mosta u mestu Krepšić. Za vreme obustave, vozila mogu saobraćati regionalnim putem R-460 Brčko-Cerik, kao i lokalnim putevima i ulicama u naselju.

Na magistralnom putu M-5 Sarajevo-Pale (deonici Ljubogošta-Pale) i dalje je obustavljen saobraćaj u tunelu Kalovita Brda i saobraća se obilaznicom u neposrednoj blizini.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OLUJNI JUGO I DALJE PRAVI HAOS Lete krovovi, fasade, pada drveće, vanredno stanje na putu Banjaluka - Kneževu

Izvor: Blic, 12.Dec.2017

Zbog jakih udara vetra na snazi je vanredno stanje na regionalnom putu R-414 Kneževo -Banja Luka, pa se na ovoj deonici ne preporučuje kretanje, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza BiH...Prema informacijama iz Hidrometerološkog zavoda udari vetra na području Banjaluke tokom noći bili su i do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.