Na jezeru pronađeno mrtvo tijelo, je li to nestala Ivana Fogadić?

Izvor: Cafe.ba, 09.Jul.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na jezeru pronađeno mrtvo tijelo, je li to nestala Ivana Fogadić?

Nakon što je u jezeru HE Dubrava jučer pronađeno tijelo petogodišnjeg Patrika Fogadića, jutros je nastavljena potraga za njegovom majkom Ivanom. Oko 15 sati je na jezeru u predjelu Struge pronađeno mrtvo tijelo, pretpostavlja se da se radi o nestaloj Ivani Fogadić. Očevid je u tijeku.

Vatrogasci jutros izvukli automobil, obudkcija pokazala da je uzrok Patrikove smrti utapanje

Vatrogasci su u nastavku potrage iz jezera vitlom izvukli prazan automobil koji je jučer detektiran >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sonarom, a u njemu su pronađeni dokumenti Ivane Fogadić. Na vozilu, koje je pronađeno na pet i pol metara dubine, razbijeno je vjetrobransko staklo, a desni bočni prozor je spušten. Plavosiva Opel Astra pronađena je točno 7 kilometara od mjesta gdje je jučer pronađeno tijelo dječaka, a pretpostavlja se da ga je do tamo odnijela vodena struja.

Policija je u popodnevnim satima izvijestila da je na Odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Patrika Fogadića, pronađenog jučer u 18 sati, utapanje. Provedeno je i prepoznavanje tijela te je i službeno utvrđeno da je riječ o  Patriku.

Potraga za Ivanom Fogadić nastavlja se zajedno s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i psom tragačem.

Patrik Fogadić s majkom Ivanom nestao je u noći s nedjelje na ponedjeljak, a tijelo je u jezeru kod Preloga u smjeru Cirkovljana, u raslinju tik uz asfaltirani nasip, pronašao prolaznik.

Na jezero je jučer stigao i Valentin Fogadić, otac dječaka koji je istrčao iz vozila hitne pomoći i skočio u jezero, vičući: "Patrik! Patrik! Ne mogu ja bez njega!" Prisutni su ga izvukli iz jezera i ponovno uveli u vozilo hitne pomoći te je potom odvezen s mjesta tragičnog događaja.

Podsjetimo, te noći kada su nestali Ivana i Patrik Fogadić, Ivana je oko 1 sat na Facebook profilu napisala oproštajnu poruku iz koje se moglo naslutiti ono najgore – da će se sebi i sinu oduzeti život. Posljednji signal s njezina mobitela uhvaćen je u ponedjeljak ujutro u međimurskoj općini Orehovici. Majka i sin odvezli su se u Opel Astri plavosive boje.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Hrvatskoj: Posle tela dečaka, pronađen leš majke u jezeru

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2015

U jezeru iz kojeg je u sredu izvučeno telo dečaka Patrika Fogadića, policija je u četvrtak u 15 sati pronašla još jedno telo, a najverojatnije se radi o njegovoj majci, Ivani Fogadić, javlja "24sata.hr".Policija je posle obdukcije i službeno potvrdila da je u sredu iz jezera HE Dubrava izvučeno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.