Tragedija u Hrvatskoj: Posle tela dečaka, pronađen leš majke u jezeru

Novosti online

09. 07. 2015. u 16:35

U jezeru iz kojeg je u sredu izvučeno telo dečaka Patrika Fogadića, policija je u četvrtak u 15 sati pronašla još jedno telo, a najverojatnije se radi o njegovoj majci, Ivani Fogadić

Трагедија у Хрватској: После тела дечака, пронађен леш мајке у језеру
U jezeru iz kojeg je u sredu izvučeno telo dečaka Patrika Fogadića, policija je u četvrtak u 15 sati pronašla još jedno telo, a najverojatnije se radi o njegovoj majci, Ivani Fogadić, javlja "24sata.hr".

Policija je posle obdukcije i službeno potvrdila da je u sredu iz jezera HE Dubrava izvučeno telo Patrika Fogadića (5).

„Na Odeljenju patologije Županijske bolnice Čakovec izvršena je obdukcija mrtvog dečaka, koji je juče oko 18 sati pronađen u jezeru HE Dubrava, nedaleko grada Preloga. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti utapanje“, navodi se u saopštenju policije.

Da se radi o Patriku, potvrđeno je prepoznavanjem.

Ranije u toku dana, policija je navela da je izvukla automobil marke “opel”, ali da u kolima nije pronađeno telo.

„Iz derivacionog kanala jutros je izvučena 'Opel Astra', ali u automobilu nismo pronašli telo. Pretpostavljamo da je automobil vozila Ivana Fagodić (29). U vozilu smo našli njena osobne dokumenta i dokumenta sina Patrika (5), čije je telo pronađeno u sredu oko 18 sati u jezeru Marina pokraj Preloga“, izjavio je za “24sata.hr”, rekao je portparol policije Radovan Gačal.

Na automobilu je razbijena šoferšajbna, dok je desno staklo na suvozačevim vratima bilo spušteno. Na zadnjem sedištu ostalo je sedište za decu, a policija pretpostavlja da je Patrik spavao kada se desila nesreća.

U vozilu nije bilo nikakvih stvari koje bi upućivale na to da je Ivana imala nameru da otputuje sa detetom, već je ostvarila užasnu pretnju navedenu na Fesjbuku u noći između nedelje i ponedeljka da će dići ruku na sebe.

Pročitajte još:
* Nestali posle statusa na Fejsbuku!
* Hrvatska: Nađeno telo dečaka u jezeru, za majkom se i dalje traga

(24sata.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije