Izvor: Blic, 03.Sep.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆI POŽAR OVOG LETA Četiri vatrogasca završila u hitnoj, vatrena linija oko Trebinja duga 30 kilometara

Četiri vatrogasca, koja su danas intervenisala na gašenju požara u okolini Trebinja ,su zbog trovanja dimom upućena u hitnu pomoć, potvrdili su iz ove službe.

Požar koji je u trebinjskom reonu buknuo juče i dalje ne jenjava, a požarna linija je, prema poslednjim informacijama, duga oko 30 kilometara.

Snažan intenzitet požara je zahtevo danas i novu reakciju Oružanih snaga BiH čiji je helikopter ponovo počeo dejstvovati u 17 sati.

Pročitajte još:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Prema poslednjim informacijama vatra se širi u više pravaca, jedan se kreće uz brdo Gljiva, dok se drugi krak približio selu Tribijovi.

Vatrena stihija ponovo prilazi i repetitoru Leotar.

Ovo je najveći požar koji je zahvatio trebinjsku regiju ovog leta, a Trebinjci kažu da Leotar u ovakvom plamenu nije bio više od pet godina.

Požar za sada ne preti gradu. Tokom dana se širio ka prigradskim naseljima Podgljivlje, ali su vatrogasci uspeli da ga odbiju od magistrale.

U poslepodnevnim časovima vatra se spuštalabi prema prigradskom naselju Vinogradi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE GORI OKO TREBINJA Grad opasan požarom od 30 kilometara, u borbi s vatrom povređena četiri vatrogasca

Izvor: Blic, 03.Sep.2016

Četiri vatrogasca, koja su danas intervenisala na gašenju požara u okolini Trebinja su zbog trovanja dimom upućena u hitnu pomoć, potvrdili su iz ove službe...Požar koji je u trebinjskom reonu buknuo juče i dalje ne jenjava, a požarna linija je, prema poslednjim informacijama, duga oko 30 kilometara...Snažan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.