Izvor: Blic, 05.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Ilić pretučen i bačen u reku Jadar

BRATUNAC - Pripadnici policijske stanice Bratunac uhapsili su pet muškaraca koji su neposredno pre hapšenja pretukli Miloša Ilića (40) i bacili ga u reku Jadar. To isto su pokušali i sa Miladinom Vukovićem nakon tuče u lokalnom restoranu u Konjević Polju.

Prema rečima jednog od očevidaca - Bošnjaka, razlog tuče koja je izbila „u sitne sate između Ilića i Vukovića sa grupom povratnika je alkohol, a ne sukob na nacionalnoj osnovi". Takve tvrdnje pretučeni Ilić odlučno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << negira.

- Nas je, tek što smo ušli u restoran, napala grupa od šest Bošnjaka, od kojih sam neke i poznavao. Pre fizičkog napada su nas provocirali, da bi vrhunac bio kada su me bacili sa podzide restorana u reku Jadar. Plivao sam oko 500 metara, o onda izašao iz reke, sačekao izvesno vreme strahujući da će me otkriti i ubiti. Posle sam slučaj prijavio policiji - rekao je Miloš. - Ilić je zadržan u bolnici zbog konstatovanih kontuzija na glavi i telu zadobijenim u tuči - kaže dr Dragan Cvijanović, lekar bolnice u Zvorniku.

Uhapšeni su A.H. (35), B.H. (29), iz Ilijaša, B.H. (24), I.O. (45) iz Pobuđa kod Živinica i E.Ć. (32) iz Raševa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.