„Mali kompozitor 20. novembra u Dječijem pozorištu RS

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Nov.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mali kompozitor" 20. novembra u Dječijem pozorištu RS

Osmi festival dječijeg muzičkog stvaralaštva „Mali kompozitor - Banja Luka 2014" biće održan u četvrtak, 20. novembra, u 17 časova u Dječijem pozorištu RS, navedeno je iz Udruženja umjetnika „Art puls", organizatora manifestacije. U finalnoj festivalskoj večeri predstaviće se 15 učesnika, a sve festivalske pjesme ocjenjivaće četvoročlani dječiji žiri. Uz dosadašnje festivalske zvijezde, specijalni gost revijalnog dijela biće mladi banjalučki pjevač Lukijan Ivanović. Festival >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << se održava na Međunarodni dan djeteta, a riječ je o jedinom festivalu ove vrste u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. „Mali kompozitor" je specifičan festival, u kojem djeca imaju aktivno učešće u svakoj njegovoj sferi - pišu tekstove, komponuju, djeca su voditelji i jedini žiri na festivalu. Grad Banja Luka podržao je „Mali kompozitor, čiji je i ovogodišnji partner UNICEF.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

»Mali kompozitor« okuplja 15 izvođača

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2014

BANJALUKA - Festival dječjeg muzičkog stvaralaštva "Mali kompozitor - Banjaluka 2014", prema već ustaljenoj tradiciji, održaće se ovog četvrtka, na Međunarodni dan djeteta, s početkom u 17 časova. Mališani će se za nagrade boriti na sceni Dječijeg pozorišta RS u Banjaluci...Kao jedinstvena...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.