Izvor: Blic, 12.Nov.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAFIJA ULEVA STRAH Iza brutalnog napada na mladića u Tesliću stoje NARKODILERI!

Iza brutalnog napada na mladića Bogdana Rakića (17) iz Teslića stoje lokalni dileri koji su označeni kao opasni kriminalci, potvrđuje izvor “EuroBlica” blizak istrazi.

Policija još uvek traga za jednom osobom čiji identitet je poznat redakciji, ali ga zbog mogućeg ugrožavanja istrage ne želimo objaviti.

- Suština priče je u tome da su narkodileri oteli i mučili mladića kako bi poslali poruku ostalima da ih slučajno ne spominju, obzirom da policija vrši >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << određene operativne radnje na sprečavanju zloupotrebe narkotika - naveo je izvor “EuroBlica”.

Pročitajte još:

Saznajemo i da lokalna policija u Tesliću najverovatnije iz straha ili nečeg mnogo goreg nije ozbiljno shvatila ovaj slučaj, dok se u njega nisu uključili inspektori CJB Doboj.

Naime, policija nije obavila uviđaj niti izuzela materijalne tragove dok se iz CJB Doboj nisu uključili.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.