Joloviću upućenje pretnje, smatra da to ima veze sa protestima drvoprerađivača na Sokocu

Izvor: Blic, 27.Apr.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joloviću upućenje pretnje, smatra da to ima veze sa protestima drvoprerađivača na Sokocu

Penzionisani pukovnik Vojske Republike Srpske Milan Jolović sa Sokoca izjavio je da je danas dobio preteću poruku anonimnog pošiljaoca koju može povezati sa njegovim nedavnim aktivnostima u vezi sa protestima drvoprerađivača Sarajevsko-romanijske regije.

- Tačno je da sam popodne dobio preteću poruku koja me na trenutak uznemirila, ali uplašila nije - rekao je Jolović i dodao da ne može dati više pojedinosti o pretećoj poruci da ne bi ugrozio istragu.

On kaže da ne zna od koga bi ova poruka mogla stići, ali da će to biti posao za inspektore Policijske uprave Istočno Sarajevo u narednim danima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Penzionisanom pukovniku Vojske Srpske prete smrću: Oni nemaju toliko metaka koliko “legendi” treba da ubiju

Izvor: Blic, 28.Apr.2017, 13:33

Penzionisani pukovnik Vojske Republike Srpske, Milan Jolović Legenda, jedan od organizatora mirnih protesta drvoprerađivača na Sokocu, rekao je danas da je dobio SMS poruku u kojoj je navedeno da će završiti kao Srđan Knežević i Željko Marković, čija ubistva do sada nisu rasvetljena...Policijska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.