Jednomesečni pritvor za Sarajliju koji je unajmio osobe da pretuku muškarca u Banjaluci

Izvor: Blic, 05.Feb.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednomesečni pritvor za Sarajliju koji je unajmio osobe da pretuku muškarca u Banjaluci

Banjalučki Okružni sud odredio je jednomesečni pritvor za muškarca iz Sarajeva čiji su inicijali A.Ć. /47/ zbog sumnje da je počinio krivično delo iznuda u pokušaju.

Pritvor je određen do 1. marta, računajući dan hapšenja, rečeno je Srni u Sudu.

On je osumnjičen da je angažovao osobe koja su nanela teške povrede jednom Banjalučaninu, te da je njemu i članovima njegove porodice od 13. septembra prošle do 1. februara ove godine ozbiljno pretio u nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da naplati navodni dug.

Pritvor je određen zbog bojazni da će osumnjičeni ometati krivični postupak tako što će uticati na svedoke i saučesnike, te zbog bojazni da će dovršiti pokušano krivično delo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mjesec dana pritvora za Sarajliju osumnjičenog za iznudu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2018

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za muškarca iz Sarajeva čiji su inicijali A.Ć. /47/ zbog sumnje da je počinio krivično djelo iznuda u pokušaju...Pritvor je određen do 1. marta, računajući dan hapšenja, rečeno je u Sudu...On je osumnjičen da je angažovao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.