Izvor: Blic, 23.Nov.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić o trotoaru: Ni “Nadrealistima” ne bi palo na pamet da se napravi ovakav cirkus

Predsedavajući Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, prokomentarisao je današnje otvaranje trotoara ispred zgrade, te institucije kazavši da je Predsedništvo zloupotrebljeno.

- Ne možemo mi na sve uticati, a pojedini su otvaranje trotoara proglasili udarom na suverenitet naroda. Volim gledati “Nadrealiste”, ali da budem učesnik toga mi ne pada na pamet. Ja nisam zvao ni načelnika Opštine Centar niti sam ikoga pozivao. Pa to je 90 koraka - mislim da ni “Nadrealistima” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne bi palo na pamet da se napravi ovakav circus – kazao je Ivanić.

Dodaje sa se ni najbolji dramski pisac se ne bi mogao setiti da se svečano otvori 60 koraka.

Pročitajte još:

- To je zloupotreba Predsedništva i narednih dana ćemo još o tome raspravljati. Ovo je groteskno i ispod svih mogućih kriterija i poniženje državnih institucija od onih koji se najviše zalažu za BiH, a ovo prave - naglasio je predsedavajući Predsedništva BiH za N1, te dodao kako se građanima izvinjava zbog svega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BiH: Izvinjenje zbog svečanog otvaranja trotoara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2016

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić izvinio se večeras građanima Bosne i Hercegovine zbog situacije koja je nastala oko otvaranja rekonstruisanog pločnika ispred zgrade Predsedništva u Sarajevu. On je rekao da je Predsedništvo BiH zloupotrebljeno u ovom slučaju..."Pres služba Predsedništva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.