Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U SARAJEVO Trinaest osoba uhapšeno zbog zločina protiv čovečnosti

U policijskoj akciji Državne agencije za istrage i zaštite BiH (SIPA) u Sarajevu i Konjicu je jutros uhapšeno 13 osoba osumnjičenih za zločine protiv čovečnosti.

Akcije je izvedena po nalogu Tužilaštva BiH, a uhapšeni se terete da su počinili krivično delo zločin protiv čovečnosti na području opštine Konjic tokom 1992, preneo je portal Avaza.

Privedeni su u službene prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade, nakon čega će biti predate Tužilaštvu BiH na dalje postupanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno 13 osoba osumnjičenih za zločine nad Srbima

Izvor: RTS, 04.Dec.2017

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine potvrdilo je da su današnja hapšenja 13 bivših pripadnika Armije BiH i civilne policije povezanih sa zločinima počinjenim nad Srbima na području mesta Bradina 1992. godine. . U saopštenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.