Izvor: Blic, 23.Nov.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“GOVORILA JE DA JE NJENOM OCU BOLJE NA NEBU” Ispovest majke čija se ćerka ubila

Stravičan slučaj samoubistva dogodio se juče usred Mostara. Barem je takva službena - početna policijska verzija.

Naime, stanare Splitske ulice na broju 76 u Mostaru danas je šokirala vest da se njihova 30-godišnja komšinica, Silvija Merdžo ubila tokom noći.

Nezaposlena diplomirana ekonomistkinja pronađana je mrtva jutros, oko 7 sati, u svojoj sobi.

Ugušila se najlonskom kesom koju je tokom noći navukla na glavu i selotjepom vezala oko vrata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Tridesetogodišnjakinju je mrtvu pronašla njena majka, Senka Merdžo.

- Bilo mi je čudno što su vrata sobe bila zatvorena, jer ih obično noću držimo otvorenima. Napravila sam joj doručak i pošla u kupatilo, a onda su se odjednom vrata sobe nekako sama odškrinula.

Pročitajte još:

Pogledala sam unutra i videla je kako nepomično leži, pa sam odmah alarmirala interventne službe - ispričala je nesrećna majka, koja prethodno nije primetila ništa neobično na svojoj ćerki jedinici.

- Uvek ranije idem na spavanje, a ona ostane gledati televiziju. Tako je bilo i veče pre. Bila je povučena, mirna tiha, ni sa kim se nije družila, niti je izlazila, osim što je ponekad išla do Zavoda za zapošljavanje, sa mnom ili sama. Dan ranije smo išle do očnoga lekara zbog njenih naočala.

Unazad dva meseca je nosila sliku oca, koji je umro pre šest godina od moždanog udara, i govorila da je njemu “bolje na nebu”. Žalila se na besperpektivnost i to što živi od onoga što zaradim u pozorištu, gde sam zaposlena - navodi Stana.

Dodaje da se Silvija dva dana ranije sama porezala po ruci i govorila da se htela ubiti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.