Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKO RAZBOJNIŠTVO U BIJELJINI Dvojica maskiranih i naoružanih muškaraca opljačkali banku, radnici pozlilo

Šalter Pavlović banke u Majevičkoj ulici kod nekadašnje Garulje u Bijeljini opljačkan je jutros oko 9.30.

Dvojica maskiranih i naoružanih pljačkaša upala su u poslovnicu ove banke odakle su odneli za sada nepoznatu količinu novca. Očevidci kažu da se sve odigralo munjevitom brzinom, a da su pljačkaši bežeći iz prostora iza sebe ostavili gomilu novca rasutu po patosu.

Jedan od očevidaca tvrdi da je video dvojicu  mladića kako sede na obližnjoj klupi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i trenutak kada su stavili maske na glavu.

Službenici koja je radila na šalteru kako „EuroBlic“ nezvanično saznaje je pozlilo i prevezena je u Dom zdravlja Bijeljina.

Sumnja se da su pljačkaši pobegli prema Pavlović mostu, a prilikom bega u banci im je ispao šaržer iz pištolja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) OPLJAČKANA BANKA U BIJELJINI: Pljačkašima ispadala pare na sve strane!!

Izvor: Kurir, 12.Avg.2016

...Maskirani i naoružani lopovi upali su u poslovnicu ove banke i iz nje odneli za sada nepoznatu količinu novca  Očevici kažu da se sve odigralo munjevitom brzinom, a da su pljačkaši bežeći iz prostora iza sebe ostavili gomilu novca koja im je ispadala i padala po patosu..Po prvim, nezvaničnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.