Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Opljačkana poslovnica "Pavlović banke"

BIJELJINA - Poslovnica "Pavlović banke" u Majevičkoj ulici u Bijeljini opljačkana je jutros, potvrđeno je "Nezavisnim".

Za sada nije poznato koliko novca je odneseno, a u toku je policijski uviđaj.

Radnica banke, koja je bila u poslovnici, kako nezvanično saznajemo, u stanju šoka prebačena je u Službu hitne pomoći.

Iz policije za sada ne žele da saopšte više informacija, osim što su potvrdili da se razbojništvo dogodilo oko 8.30 časova. U toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je potraga za razbojnicima.

Pojedini izvori tvrde da su u pitanju dvojica naoružanih pljačkaša, koji su, kako se sumnja, pobjegli prema Pavlovića mostu.

Više informacija uskoro…

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Opljačkana Pavlović banka

Izvor: Capital.ba, 12.Avg.2016

BIJELJINA,  Dvojica naoružanih razbojnika opljačkala su jutros Pavlović banku u Majevičkoj ulici u Bijeljini, javio je dopisnik Srna. Pljačka se dogodila u 8.30 časova, a očevici kažu da su napadači nosili fantomke. Sumnja se da su pljačkaši pobjegli prema Pavlovića mostu, a prilikom bjekstva...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.