Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekshumirano telo ubijenog dečaka iz Zvornika, ujna zadržana u pritvoru

Telo ubijenog dečaka Lazara Rebića, ekshumirano je danas na veoma nepristupačnom predelu u gustoj šumi, u blizini zvorničkog sela Kemenica, nedaleko od kuće u kojoj je živeo sa ujakom i ujnom, saznaje "EuroBlic".

Policijski službenici su odvezli telo, a očekuje se da će u toku dana, u Bijeljini, biti okončana obdukacija.

Prema rečima Željka Karana, direktora Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, u ovom slučaju nije rađena klasična ekshumacija jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << telo nije bilo duboko zakopano.

Pročitajte još:

Dečak je bio umotan u komade odeće, prektriven sa nekoliko centimetara zemlje, a po njemu je bilo nabacano kamenje.

Tačan uzrok smrti dečaka će biti utvrđen nakon obdukcije.

Na mestu iskopavanja su pronađeni i komadi odeće.

Inače, danas je Okružni sud u Bijeljni odredio jednomesečni pritvor Fatimi Durak, dečakovoj ujni, dok je njegov ujaku, Mijat Stankić pušten na slobodu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TUGA U ZVORNIKU Iskopano telo dvogodisnjeg decaka ujni ubici odredjen pritvor

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2016

Telo ubijenog dečaka Lazara Rebića, ekshumirano je danas na veoma nepristupačnom predelu u gustoj šumi, u blizini zvorničkog sela Kemenica, nedaleko od kuće u kojoj je živeo sa ujakom i ujnom..Policijski službenici su odvezli telo, a očekuje se da će u toku dana, u Bijeljini, biti okončana...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.