Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatražen pritvor osumnjičenima za ubistvo dečaka (2) u Zvorniku

Okružno tužilaštvo u Bijeljini zatražilo je danas od bijeljinskog Okružnog suda određivanje jednomesečnog pritvora M.S. (38) i njegovoj nevenčanoj supruzi F.D. (34) iz Zvornika zbog ubistva dvogodišnjeg dečaka.

Postupajući okružni tužilac danas je ispitao osumnjičene za teško ubistvo u mestu Donja Kamenica, kod Zvornika, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Sutra će biti izvršena ekshumacija i obdukcija tela dvadesetomesečnog L.R. koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ubijen 16. avgusta.

Pročitajte još:

M.S. i F.D. iz Zvornika priznali su da su ubili dečaka, čiji je nestanak prijavljen 18. avgusta policijskoj stanici Zvornik. Oni su pokazali policiji mesto na kojem su zakopali dečaka i opisali kako su ga ubili, saopšteno je ranije iz Centra javne bezbednosti Bijeljina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBISTVO DEČAKA (2) U ZVORNIKU: Određen pritvor Fatimi Durak i Mijatu Stankiću

Izvor: Kurir, 24.Avg.2016

...Kada se prouče svi spisi i dokazi i nalazi posle obdukcije, Sud će  ponovo odlučivati o meri pritvora Postupajući tužilac Ranko Kerović tražio je jednomesečni pritvor jer je za ovakvo, teško krivično delo ubistvo deteta zaprećena kazna dugotrajnog zatvora..Branioci osumnjičenih usprotivili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.