Domaći napitak protiv upale grla

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Dec.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći napitak protiv upale grla

Pripremite ljekovit napitak i riješite se bolova u grlu na jednostavan način. Rješenje za neprijatne simptome upaljenog grla možete ukloniti na lak način. Predstavljamo vam recept za efikasan lijek koji će vas osloboditi tegoba. Potrebno je - 4 šolje vode - 8 kolutova đumbira (debljine 5 milimetara) - 4 čena bijelog luka - 2 kašike soka od limuna Nožem izgnječite bijeli luk tako da pusti tečnost. Izgnječeni luk i kolutove đumbira stavite u 4 šolje vode i kuvajte tako da vri >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << bar 10 minuta. Čaju dodajte sok od limuna prije konzumiranja, a možete ga i procijediti. Pijte napitak čim se pojave pojave simptomi upaljenog grla, mada se preporučuju bar dvije šolje na dan. Prije upotrebe prirodnih lijekova kosultujte se s ljekarom. (Stvaruksua.rs)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Maska protiv starenja od samo tri sastojka

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Dec.2014

U nekom trenutku neizostavno ćete primetiti prve znakove starenja kože i umora. I dok mahnito proučavate brojne skupocene kreme koje se nude po parfimerijama i apotekama, zastanite...Pokušajte da sami napravite masku za lice pomoću prirodnih sastojaka...Sve što vam treba je: kašika gustina, pet...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.