Dodik i Vučić u Beogradu razgovarali o planovima međunarodne zajednice za BiH

Izvor: Cafe.ba, 03.Feb.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Vučić u Beogradu razgovarali o planovima međunarodne zajednice za BiH

- Vučić istakao značaj poštovanja teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, ali i integriteta entiteta Republike Srpske

BEOGRAD (AA) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom današnjeg susreta sa predsjednikom bh. entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom razgovaro je o planovima međunarodne zajednice za Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu, saopšteno je iz Vlade Srbije nakon sastanka koji je bio zatvoren za medije

Navodi se da je Dodik upoznao je premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Vučića sa političkom i ekonomskom situacijom u Republici Srpskoj i da je Vučić istakao značaj poštovanja teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, ali i integriteta entiteta Republike Srpske.

Srbijanski premijer je na tom sastanku upoznao Dodika sa predstojećim pregovorima o Kosovu, koji će biti održani u Briselu 9. februara.

Vučić je Dodiku predstavio i prve rezultate ekonomskih mjera koje je preduzela Vlada Republike Srbije na putu ozdravljenja srpske privrede.

Milorad Dodik će nakon sastanka u Vladi Srbije zajedno sa Aleksandrom Vučićem imati sastanka sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nakon tih razgovora Nikolić, Vučić i Dodik će dati izjave za medije, potvrđeno je za AA iz Službe za saradnju s medijima Predsjednika Srbije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.