Davor (18) i Miloš (18) poginuli na povratku sa basketa: Stradali učenici išli u isto odeljenje, u Tehničkoj školi tuga

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davor (18) i Miloš (18) poginuli na povratku sa basketa: Stradali učenici išli u isto odeljenje, u Tehničkoj školi tuga

I dvojica đaka, koji su povređeni u nesreći - Miroslav Kozomara (18) i Marko Stević (19), idu u isto odeljenje Osamnaestogodišnji Davor Mijatović i Miloš Švraka, koji su u sredu uveče poginuli u saobraćajnoj nesreći u mestu Vrbaška, išli su u isto odeljenje četvrtog razreda Tehničke škole u Gradišci.U ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi zavladali su šok, tuga i neverica, a učenici odeljenja, u koje su išli i njihovi stradali drugovi, pušteni su kućama. Nastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << najverovatnije neće imati ni u petak.I dvojica đaka, koji su povređeni u nesreći - Miroslav Kozomara (18) i Marko Stević (19), idu u isto odeljenje.PROČITAJTE JOŠ: Sat ranije su ga policajci zbog alkohola isključili iz saobraćaja, a on je opet seo za volan i - ubio! Pijani vozač “audijem” udario u “juga”, Nemanja (22) stradao na mestu"Rekreativno su igrali košarku. Sinoć su se vraćali sa rekreacije iz sale, koja se nalazi u mestu Vrbaška. Užas. Nema reči kojim se tragedija može opisati", kažu sagovornici "Nezavisnih" iz Tehničke škole Gradiška.(nezavisne.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

“Brate, čekaj me gore”: Gradiška zavijena u crno posle smrti dva mladića, dirljive poruke zatrpale društvene mreže

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2019

Njihovi školski drugari i nastavnici zanemeli su od tuge i bola. Niko ne može da veruje kakva tragedija je zadesila ove mlade ljude MLADIĆI Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18) poginuli su, dok su dvojica mladića povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.