DIVLJAČKA TUČA Mostarci Dubrovčane tukli pepeljarama i pretili im poštoljima

Izvor: Blic, 22.Jan.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJAČKA TUČA Mostarci Dubrovčane tukli pepeljarama i pretili im poštoljima

Mostraski policajci su danas rano ujutro oštro intervenisali zbog tuče u restoranu koji se nalazi pored benzinske pumpe “Hifa” u neposrednoj blizini Fabrike duvana Mostar.

U ovom incidentu su sudelovale četiri osobe, dve iz Mostara, jedna koja je rođena u Sarajevu, ali je nastanjena u Dubrovniku i još jedna osoba iz Dubrovnika, potvđeno je iz PU Mostar.

Dve osobe, koje su državljani Hrvatske, su zadobile povrede neutvrđenog stepena.

Prema saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << portala Bljesak.info, dve povređene osobe su se svojim automobilom (registarskih oznaka grada Dubrovnika) oko 3 časa dovezle do navedenoga restorana kako bi nakon noćnoga izlaska nešto pojeli.

Unutar restorana, gde je bilo više osoba, izdvojila su se dva muškarca koji su počeli s verbalnim vređanjem na nacionalnoj osnovi dvaju mladića koji su upravo stigli. Odmah zatim zadobili su udarce pepeljarama te rukama i nogama.

Jedan od njih je pao na pod, te je nastavio primati udarce, a drugom mladiću je u cilju sprečavanja da pomogne prijatelju prislonjen pištolj na glavu. Obojici mladića oduzeti su mobilni telefoni, s tim da je jedan razbijen.

Nedugo zatim stigli su policajci, a napadači su odmah pobegli na drugi izlaz.

Mladićima iz Dubrovnika je lekarska pomoć pružena u SKB Mostar, gde su obojici konstatovani potresi mozga, otekline i druge povrede.

Neslužbeno se saznaje da su dva napadača od ranije poznata policiji te se vodi dalja istraga u ovom slučaju.

Napadnuti mladići, još u šoku, govore – “ko zna što bi dalje bilo da nije stigla policija”.

Takođe su ogorčeni zbog činjenicom da niko od drugih gostiju nije prišao kako bi zaustavio tuču. U objektu postoji i video nadzor koji bi službenicima policije trebao pomoći u rešavanju ovoga incidenta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.