Crnogorci izručili 2 bh. državljanina

Izvor: Cafe.ba, 12.Sep.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci izručili 2 bh. državljanina

PODGORICA - Službenici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova i Interpola Podgorica danas su realizovali ekstradiciju iz Crne Gore u BiH lica čiji su inicijali M.S. /36/ i Z.D. /50/.

M.S. je rođen u Doboju, a Z.D. /50/ je rođena u Brijesnici Donjoj, BiH.

"M.S, za kojim je raspisana međunarodna potjernica Interpola Sarajevo, potražuje se radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred nadležnim sudom u BiH, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa", saopštila je crnogorska Uprava policije.

U saopštenju se navodi da je Z.D. ekstradirana pravosudnim organima BiH radi obezbjeđenja njenog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv nje vodi pred nadležnim sudom u BiH, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo krivotvorenja isprava pri dobijanju kredita.

Ekstradicije su realizovane uz podršku Specijalne jedinice policije.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.