Ciklon Faust hara Dalmacijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ciklon Faust hara Dalmacijom

Ciklon Faust nastavlja da deluje na vremenske (ne)prilike u Hrvatskoj, gde je tokom noći najviše problema načinio u Dalmaciji jakim grmljavinskim nevremenom koje je zahvatilo prvo otvoreno more, a potom se preko Šolte i Čiova premeštalo nad trogirsko, kaštelansko i splitsko područje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ciklon “Faust” hara Hrvatskom

Izvor: RTS, 17.Jun.2014

Tokom noći ciklon "Faust" zadao mnogo problema Dalmaciji, gde je jako nevreme praćeno grmljavinom zahvatilo otvoreno more, a potom se preko Šolte i Ćiova premestilo na trogirsko, kaštelansko i splitsko područje. ..Nevreme je u toku noći nastavilo da se kreće prema Zagori srednje Dalmacije, javlja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.