Borac protiv Čelika u finalu kupa

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Maj.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac protiv Čelika u finalu kupa

Domaćin finalnog turnira Kupa BiH Borac m:tel i zenički Čelik odlučiće koja ekipa će podići pehar u najmasovnijem bh. rukometnom takmičenju. Nakon trijumfa Čelika protiv Goražda 38:30 u polufinalu, isti uspjeh zabilježio je i šampion BiH i branilac trofeja u Kupu BiH, Borac m:tel. Banjalučani su u pofinalnom meču slavili protiv Izviđača iz Ljubuškog 32:27 (20:16) i tako zakazali finale sa Čelikom. Meč za trofej igra se u nedjelju od 17 časova u "Boriku". Banjalučani će pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << da dođu do petog trofeja u Kupu BiH i tako se izjednače sa sarajevskom Bosnom, koja je najtrofejnija u ovom takmičenju. Crveno-plavi trijumfovali su u posljednja dva izdanja Kupa BiH, a s obzirom da su prethodne tri sezone šampioni BiH, tim Igora Rađenovića imaće priliku da treću uzastopnu duplu krunu ovjeri na svom terenu. (MONDO)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igokea na korak od treće uzastopne titule

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Maj.2015

Igokea protiv Širokog vodi 2:0 u finalnoj seriji šampionata Bosne i Hercegovine i pobjeda ih dijeli od treće uzastopne titule šampiona Bosne i Hercegovine. Do te treće pobjede tim Željka Lukajića može doći u utorak u Laktašima kada se igra treći meč. Aktuelni šampion BiH je veliki posaoobavio...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.