Bojana (29) ubo šrafcigerom u glavu: Bilčaru 14 godina za ubistvo mladića, Mihailoviću smanjena kazna

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2020, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana (29) ubo šrafcigerom u glavu: Bilčaru 14 godina za ubistvo mladića, Mihailoviću smanjena kazna

Bojan Milovanović ubijen je 18. oktobra 2018. godine oko 3.15 časova kod parka "Kupustište" u Banjaluci Vrhovni sud Republike Srpske potvrdio je presudu Goranu Bilčaru (29) iz Banjaluke i pravosnažno ga osudio na 14 godina zatvora za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice kojeg je u tuči dve grupe mladića ubo šrafcigerom u glavu.Odlukom suda Bilčarevom prijatelju Marku Mihailoviću (29) kazna je smanjena sa dve godine, na šest meseci zatvora zbog učestvovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u tuči. Za isto delo njihovim suparnicima Đorđu Đenadiji (24) i Đorđu Borovčaninu (27) potrvrđene su kazne od po godinu i po dana zatvora.Sekretar Vrhovnog suda RS Jelena Despotović kaže da su žalbe trojice optuženih, kao i Republičkog tužilaštva RS odbijene kao neosnovane. Delimično je uvažena samo žalba Mihailovića, koji se od početka postupka branio sam i nije imao advokata. PROČITAJTE JOŠ: Ugušio se u vozilu MUP: Preminuo nakon obračuna sa bratom i bratancima- Mihailoviću je kazna smanjena sa dve godine na šest meseci zatvora. Žalbe ostalih optuženih u odbijene kao neosnovane i prvostepena presuda je potvrđena - rekla je Despotović.Bojan Milovanović ubijen je 18. oktobra 2018. godine oko 3.15 časova kod parka "Kupustište" u Banjaluci. Svemu je prethodio verbalni sukob između dve grupe mladića u pekari "Marčelo". Po odlasku iz pekare susreli su se vozilima i potom je došlo do svađe i tuče u kojoj je Bilčar autodizalicom gađao suparničku grupu, a potom je šrafcigerom ubo Milovanovića u slepoočnicu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUČA U BANJALUCI ZAVRŠILA TRAGEDIJOM Bilčaru za ubistvo Milovanovića 14 godina zatvora

Izvor: Blic, 03.Mar.2020

Goranu Bilčaru u Vrhovnom sudu Republike Srpske pravosnažno je osuđen u Vrhovnom sudu na 14 godina zatvora zbog ubistva Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice koga je u tuči dve grupe mladića ubo šrafcigerom u glavu, potvrđeno je za Srpskainfo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.